Informații despre livrare

Termenul de livrare este de maxim 72 ore pentru produsele aflate in stoc.

Termenul ferm de livrare este afișat în momentul finalizării comenzii. Simpla adăugare a produselor în cos nu reprezintă comanda fermă.

Cafeasivi.ro se obligă să îți expedieze produsele cuprinse în comanda acceptată în sistem, la adresă de livrare, respectând termenul de livrare afișat pe site.
Comenzile pe care le înregistrezi pe cafeasivin.ro se procesează în fiecare zi de luni până vineri în intervalul orar 08.00 – 17.00. Dacă vei plasa comanda în afara acestor intervale, aceasta va fi prelucrată în prima zi lucrătoare.

Toate produsele sunt ambalate corespunzător în vederea mentinerii calității acestora pe durata transportului.

Costurile de transport sunt suportate de cumpărător. În cazul în care nu vei fi găsit la adresa de livrare menționată, în intervalul orar stabilit de comun acord, curierul te va contacta pentru a conveni detaliile unei noi livrări. Dacă livrarea nu va fi încheiată nici la a doua tentativă, coletul ne va fi returnat și ne rezervam dreptul de a anula comanda. Vei putea relansa comanda de pe site.
Dacă informațiile legate de facturare și livrare pe care ni le-ai furnizat se vor doveni eronate sau incomplete, nu putem garanta respectarea termenelor de livrare. Vom incerca să te contactăm, în limita timpului disponibil, pentru a stabili un nou termen de onorare a comenzii. În cazul în care nu primim nici un semn din partea ta în 24 de ore, ne rezervăm dreptul de a anula comanda.

În cazul în care numărul coletelor diferă de cel specificat în documentele de transport sau coletele prezintă deteriorări vizibile la primirea prin curier, îți recomandăm să refuzi recepţia lor prin redactarea unui proces verbal constatator în prezența curierului şi să ne semnalezi acest incident imediat prin email la contact@cafeasivin.ro.

Orice reclamatie ulterioară cu privire la aceste aspecte va fi considerată nulă și nu va putea fi luată în considerare.

 

Mulțumim!